Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Kalal on küljes liiga tugev kalamaitse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kommerts-gümnaasium
• Ahjulõhe brokoli-koorekastmes, keskmine hinne 7,6
• Puuviljakissell vahukoorega (eelmise päeva menüüst), keskmine hinne 8,6
• Kõikide kommertsgümnaasiumi lõunate keskmine hinne 6,7
• Toitlustaja Baltic Restaurants 
Estonia
Kommerts-gümnaasium • Ahjulõhe brokoli-koorekastmes, keskmine hinne 7,6 • Puuviljakissell vahukoorega (eelmise päeva menüüst), keskmine hinne 8,6 • Kõikide kommertsgümnaasiumi lõunate keskmine hinne 6,7 • Toitlustaja Baltic Restaurants Estonia Foto: Kristjan Teedema

Tartu kommertsgümnaasiumi õpilased lasid ahjulõhel, brokolikastmel ning vastavalt maitsele juurde võetud kartulil või riisil üsna hea maitsta, kuid leidsid kaunis üksmeelselt, et suppi ei maksaks kalast küll mitte kunagi teha.

Gümnaasiumi alumises otsas õppiv noormees hindas lõheroa ainult viie punkti vääriliseks, kuid tunnistas samas üles, et ükski kalatoit tema lemmikute hulka nagunii ei pääseks.

«Natuke soolane oli ka ja me teeks seda üldse teisiti,» ütles noormees ning esitas kirjelduse, kuidas ta kala enne ahjupanekut pisut võiga hautaks ja lisaks hiljem hapukoort.

Tagasi üles