Päevatoimetaja:
Andres Einmann
+372 666 2072
Saada vihje

Õunane põdraliha

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Merrit Kiho

Enne kui jõulupraed laua vallutavad, proovige MerMeri kodurestorani perenaise Merrit Kiho lihahautist.

Kauneid punaseid õunu silmitsedes hakkas pea tööle ja otsustasin need kokku sobitada parasjagu käepärast olnud põdralihaga – tulemus sai maitsev. Kui põtra pole, ajab ka lihaveise praetükk asja ära.

Põder punaste õunte, pohlade ja porganditega

•    1,5 kg põdraliha (sobib ka lihaveise praetükk)

Märksõnad

Tagasi üles