Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Põrsajalad uues vaimus

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Mõista-mõista, mis see on: kanalihaga täidetud põrsajalg ja köögiviljad.
Mõista-mõista, mis see on: kanalihaga täidetud põrsajalg ja köögiviljad. Foto: Eiko Lainjärv

Muidu vastlatoiduna soositud seajalad kõlbavad lauale ka jõulukuul. Eriti siis, kui teha neid uuenduslikult ehk täita kanalihaga, nagu soovitab kokk Dmitri Haljukov, kes esindab Eestit kevadel kokanduse olümpia Bocuse d’Ori Euroopa eelvoorus Stockholmis.

See on odav, maitsev ja kodus lihtne teha, põhjendab restorani Cru peakokk Dmitri Haljukov, miks proovida aasta viimasel kuul tavapärase suure seaprae kõrval või asemel täidetud põrsajalgu.

«Otsida tasub neid turult,» lisab ta.

Tagasi üles