Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Kiire soojendaja

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: SCANPIX

Kõrvitsasuppi on ilmselt tehtud juba küll, nüüd võib proovida eksootilisemat keedust kikerhernestest, pakub Nami-Nami toiduportaali eestvedaja Pille Petersoo.

Kikerherneid, mida veel paar aastat tagasi tuli poest tikutulega taga otsida, on nüüd müügil päris paljudes poodides – otsi neid konservitud herneste-ubade juurest. Siin on neid lisatud ühele mõnusale veidi eksootiliste vürtsidega supile. Kui soovid, võid serveerimisel lisada supile krõbedaks praetud peekonit.

Lihtne kikerherne-tomatisupp

•    2 sl rapsi- või oliiviõli

Märksõnad

Tagasi üles