Pealinna tipprestoran Egoist on uksed sulgenud. Restorani juht Dimitri Demjanov toob põhjuseks motivatsioonikriisi.
Tipprestoran Egoist suleb uksed
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egoisti lähekohaks oli klassikalise gastronoomia arendamine, altariks traditsioonid ja kvaliteet. Restoran on aastate jooksul pälvinud kõrgetasemelist rahvusvahelist tunnustust, sealt on sirgunud kaks gastronoomia tippvõistluse Bocuse d’Or kandidaati, kes on Eestile kõrgete kohtade näol tuntust ja tunnustust toonud.
«Täname südamest Egoisti töötajaid ja külalisi, kes aitasid sündida sellel, mida tunneme Eesti köögikultuuri ja restoranis sündiva imelise muinasjutu all,» seisab restorani pöördumises.