Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Pirukas kolme juustuga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Margit Eerma

Nimini gurmeepoe perenaine Margit Eerma õpetab küpsetama rammusat pirukat, mis koosneb lausa kolmest juustusordist.

See juustupirukas võib koos rohelise salatiga olla mõnusaks õhtueineks. Ja maitseb soojalt paremini kui jahtunult. Soola pole sellele vaja lisada, sest juustud annavad seda pirukale piisavalt. Kes tahab aga lisada muid maitseid, olgu või ürte, võib seda vabalt proovida.

Mitme juustu pirukas

•    200 g kodujuustu

Tagasi üles