/nginx/o/2013/10/19/2555686t1hbae3.jpg)
Siia kutsuks oma Korea sõbrad sööma küll, kinnitavad Ameerikas sündinud korealanna Heidi Park ja miljonilinnast Soulist pärit Minjoo Ga kui ühest suust, kui Korea rahvusrestoranis Gotsu lõunasöögi lõpetame.
Siia kutsuks oma Korea sõbrad sööma küll, kinnitavad Ameerikas sündinud korealanna Heidi Park ja miljonilinnast Soulist pärit Minjoo Ga kui ühest suust, kui Korea rahvusrestoranis Gotsu lõunasöögi lõpetame.
Kas sa ikka vürtsikat toitu sööd, uurib Ameerika korealaste perest pärit Heidi Park, kui Korea köögi autentsuse proovimiseks Tallinnas Pärnu mnt 62 asuvasse Gotsu restorani otsustame minna. Nimelt tähendab sõna gotsu korea keeles tšillipipart ja söögikoha korealasest peakokk Kyuho Lee kasutab enamikus roogades Korea köögile iseloomulikku tšillipastat. Eriline tuleneelaja ma pole, kuid mekkida suudan ehk ikka, mõtlen tulipunase tšillikaunaga sildi kõrvalt väikesesse hämarasse restorani astudes.