Päevatoimetaja:
Margus Martin

Purjus mees süütas naise

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
MALLE TOOMISTE

Kolmapäeva pärastlõunal viskas Viljandimaal Valmas talumees (59) oma naisele (56) tüli käigus bensiini selga. Pliidikoldesse läigatanud bensiin plahvatas ning taluköök ja naine süttisid. Arstid hindavad naise seisundit küllalt raskeks, kuid mitte eluohtlikuks.

Kolmapäeva pärastlõunal oli tülitsejate naabrimees käinud laudas loomi talitamas ja kuulnud naabri õuest hirmsat karjumist. Ta näinud kolme inimest õues kisamas ja maja otsast leeki ning suitsu välja ajamas.

«Kisa peale poleks ma reageerinud, aga tuli ehmatas ära,» ütles naabrite tülitsemisega harjunud mees, kes päästeteenistusele ruttu helistas.

Viljandi politsei pressiesindaja Agu Lall ütles Mulgi Kukus, et esialgsete seletuste põhjal hakkas mees jooma juba hommikul, tappis päeval siga ning jõi pärast edasi. Joomise pärast oli peres tekkinud tüli. Siis võtnud mees varem tuppa toodud bensiininõu ja visanud pliidi juures askeldavale naisele bensiini selga. Et pliidi all oli tuli ja osa bensiini sattus pliidiukse vahelt ka tulle, siis toimus plahvatus ning naine ja köök süttisid põlema.

«Sakala» andmeil jooksis naine köögist välja ja kustutas end lumes ära. Päästeteenistus kustutas tule elumajas tunni ajaga.

Purjus mees toodi ööseks politseimajja kaineks magama, enne kui teda üle sai hakata kuulama.

Viljandi haigla intensiivraviarst Ruuben Rahumets ütles «Postimehele», et naise seisund on küllalt raske, aga mitte eluohtlik. Tema nägu, käed ja selg on põlenud - arsti hinnangul 25 protsenti kehapinnast.

Artikli algusesse

lehekülje algusesse , esileheküljele

Webmaster
Copyright © Postimees 1995-1997

Tagasi üles