Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Proovi parti

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Ragne Värk

Kuidas pardilihaga ümber käia? Kui pakute selle seltsiliseks ka veinikastet, peaks tulemus saama hõrgutav.

Kogu ilmas tuntakse Pekingi parti, hiinlaste toiduimet, kus lind kallatakse keeva veega üle, määritakse meega ja kuivatatakse ööpäeva. Siis sööjate silme all röstitakse, lõigatakse lahti ja asetatakse uuesti luudele tagasi ning lõpuks pakutakse koos õhukeste pannkookide, värske kurgi, sibula ja kastmega. Sellega kodus rinda pista oleks algatuseks siiski liig.


Märksõnad

Tagasi üles