Otepää külje all asuva, Eesti viiekümne parima söögikoha hulka kuuluva Tammuri talurestorani peremees Erki Saar luges kord
«isegi ei mäleta enam, kust», et heasse sööki tuleb panna südant ja armastust. «See täitsa toimib,» ütleb ta muigega, milles on nii irooniat kui ka tõsidust.
Tellijale
Hea toidu talu peremees paneb toitu armastust
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksa aastat tagasi kolis Erki Saar tütrega Tallinnast Otepää lähedale Mäha külla ning hakkas taastama üle saja aasta perekonna käes olnud vanaema talu. Aga et töökohti maakohas kandikul ei serveeritud nagu restoranis sööke, tuli kiiresti välja nuputada, kuidas end maal elades ära majandada.