Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Vaheaeg algas maagiaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Sille Annuk

Soolataina tegemiseks võetakse pooleks soola ja jahu ning segatakse kokku veega. Mõeldud on see voolimiseks ja süüa ei sünni.


«Aga lapsed ikka proovivad,» muigas mänguasjamuuseumi haldjapäeval soolatainast amulettide valmistamise töölauda juhendanud Ave Viirma (vasakul). Nägu läheb maitsmise peale muidugi hirmus krimpsu, aga mis teha – küpsetatud haldjaamuletid lõhnasid tõesti vastupandamatult ja natuke kõrsikute moodi.

Tagasi üles