Päevatoimetaja:
Ulla Länts
6662307

Põgenev taksojuht sõitis kontrolörile otsa

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Sille Annuk

Taksojuht püüdis eelmisel teisipäeval teda Mere puiesteel kontrollinud transpordiameti töötajate eest põgeneda, kuid sõitis otsa ühele kontrolörile.

Linna transpordiameti töötajad kontrollisid eelmise nädala teisipäeva õhtul taksosid, kui nende tähelepanu äratas Mere puiestee 4 maja juures seisnud takso, mille juht käitus imelikult.

Mehe dokumente kontrollides jäi ühele kontrolörile salongis silma kahtlane seade. «Seade tundus kangesti klientide petmiseks mõeldud kordisti moodi olevat,» ütles transpordiameti linnatranspordi osakonna juhataja kohusetäitja Margo Reiska.

Kontrolörid palusid taksojuht Igor Vasinil autost väljuda, Vasin aga lükkas autole käigu sisse ning kihutas kohalt minema. Õnnetuseks jäi kontrolör Kristo Tihovski masinale ette ning sai tugeva löögi vastu paremat külge ja põlve.

Reiska sõnul teatasid kontrolörid juhtunust taksofirmale City Service Grupp, mille esindaja käskis Vasinil sündmuskohale naasta. Peagi saabus ka politsei. Kui takso kohale jõudis, ei olnud seal enam kahtlast seadet, mistõttu ei saanud tõestada, et see seal tõesti oli olnud.

Viga saanud kontrolör käis traumapunktis ja kirjutas politseis avalduse, mille alusel algatati Vasini suhtes süüteomenetlus. Firmas City Service Grupp mees praegu enam ei tööta.

Reiska ütles, et ainuüksi eelmise nädala taksokontrollide käigus avastasid kontrolörid 45 väärtegu.

Tagasi üles