/nginx/o/2013/08/08/1949370t1h18ba.jpg)
Piltilusa jahisadama-vaatega suvise kalarestorani City Marina peakokk Jörgen Kohal jagab praktilist nõu kala grillimiseks ja annab ka ahvatlevalt mesise-õllese latika retsepti.
Piltilusa jahisadama-vaatega suvise kalarestorani City Marina peakokk Jörgen Kohal jagab praktilist nõu kala grillimiseks ja annab ka ahvatlevalt mesise-õllese latika retsepti.
Universaalne maitsesegu, mis sobib eelnevalt soola-pipraga maitsestatud kalale lisamaitseks või kastmeks nii grillimiseks kui ka ahjus küpsetamiseks: 1 osa sidrunimahla, 1 osa toiduõli, 1 osa oliiviõli, veidi soola ja suhkrut. Kastme maitse peab jääma hapukas-soolakas. Suhkru lisamisega saab reguleerida segu hapusust, samuti muudab suhkur maitse rikkalikumaks. Valmistamiseks vispelda sidrunimahla hulka esmalt õlid, siis maitseained. Ahjuvormis, kus kala ja kastme mahlad kokku sulavad, on tulemus eriti mõnus.