Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Kilgid, prussakad ja tõugud. Head isu!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kõik suupisted leidsid sööja.
Kõik suupisted leidsid sööja. Foto: Kristjan Teedema

Restoranis oma toidust putuka leides saadaksid ilmselt paljud roa otsemaid kööki tagasi. Tartus tulid teisipäeva õhtul aga huvilised Uues õues kokku selleks, et just putukaid süüa – valikus olid kilgid, prussakad ja tõugud.

Putukapiknikule saabus Jaan Mõttus, kes teatas, et pole ühtegi ringi sibavat putukat, keda ta ei julgeks proovida. «Kui olen prussaka söömiseks valmis, siis vaevalt sellest midagi hullemat on,» muigas ta.

Mõttus lisas, et on juba mõnda aega otsinud kohta, kus pakutaks maitsta lülijalgseid. «Ise pole hakanud riskima, et põllult mingeid ritsikaid korjata.»

Tagasi üles