Päevatoimetaja:
Marek Kuul
Saada vihje

Menüüst tellides tuleb varuda kannatust

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Raekoja platsi toidukohtades lõunatamine on populaarne nii Tartu linnarahva kui ka turistide seas.
Raekoja platsi toidukohtades lõunatamine on populaarne nii Tartu linnarahva kui ka turistide seas. Foto: Margus Ansu

Pikk toiduootamine paneb õhtustel kohvikukülastajatel kõhu korisema. Varasematel aastatel on Tartu Postimees juhtinud tähelepanu pikkadele päevaprae ooteaegadele raeplatsi söögikohtades, sel suvel tuleb kannatust varuda hoopis õhtusöögiks.

Mõni nädal tagasi käis seltskond tartlasi õhtust söömas Pahades Poistes. Pubi oli puupüsti täis ning selle järgi võis arvata, et söögiga läheb kaua aega.

Joogid tõi ettekandjapreili lauda 15 minutiga, kuid andis teada, et toitu tuleb oodata vähemalt pool tundi. Poolest tunnist sai tund. Selleks ajaks, kui kooresed kanapastad lauda jõudsid, oli seltskond lubanud isekeskis juba kümme korda ära minna. Kohale jäädi viisakusest, aga ka trotsist.

Märksõnad

Tagasi üles