/nginx/o/2013/06/28/1858076t1h10c0.jpg)
Kes veel liha grillimisest tüdinud pole, proovigu pardiliha, soovitab kokk Ants Uustalu. Sinna kõrvale sobivad imehästi lihtsad suvesalatid, kus on redist, jänesekapsast ja maasikaid.
Kes veel liha grillimisest tüdinud pole, proovigu pardiliha, soovitab kokk Ants Uustalu. Sinna kõrvale sobivad imehästi lihtsad suvesalatid, kus on redist, jänesekapsast ja maasikaid.
Mis põhiline, ärge parti üle küpsetage, hoiatab Ööbiku gastronoomiatalu peakokk ja peremees ning Rannamõisa linnuliha ekspert Ants Uustalu neid, kes otsustavad vahelduseks muule lihale pardi rinnafileed grillida. Sestap peab valvas olema, et grilli kuumakraadid poleks ülemäära kõrged.