Päevatoimetaja:
Alexandra Saarniit

Telekolleegid tulevad suveks Vikerraadiosse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Vikerraadio uues saatesarjas «Teekond tippu» räägib alpinist Andres Karu mägironimisest kõikjal maailmas ja mida sihtkohas näha jõuab.
Vikerraadio uues saatesarjas «Teekond tippu» räägib alpinist Andres Karu mägironimisest kõikjal maailmas ja mida sihtkohas näha jõuab. Foto: ERR

Vikerraadio alustab suve uute saadetega «Teekond tippu» ja «Seatud sõnad» ning pärastlõunaprogrammiga «Stuudios on suvi», mis sel nädalal läheb eetrisse otse vanalinnapäevadelt.

Lisaks praegustele saatejuhtidele aitavad suvist kava sisustada kolleegid telemajast. Nii on suvekuudel raadioeetris Anu Välba (pildil), Jüri Muttika, Reimo Sildvee, Eeva Esse, Piret Suurväli, muidugi jätkavad Andres Kuusk, Toomas Luhats ja Aarne Rannamäe.

Saade «Stuudios on suvi» saab hoo sisse ühes Tallinna vanalinna päevadega, kui Vikerraadio stuudio asub Harju tänava raamatupoes. Jaan Elgula, Taavi Libe, Madis Kimmel ja suvereporter Jüri Muttika käivad mikrofoniga ümbruskonnas ringi ja kutsuvad stuudiosse külalisi, et vanalinnamelu kuulajateni tuua. Edaspidi liigub saate stuudio teistessegi paikadesse, kust on vahendada huvipakkuvat.

Tagasi üles