/nginx/o/2013/04/12/1686036t1hd835.jpg)
Nimini gurmeepoe perenaine Margit Eerma teeb munaputru hoopis teistmoodi – munavalgetest ja kitsepiimajuustuga.
Nimini gurmeepoe perenaine Margit Eerma teeb munaputru hoopis teistmoodi – munavalgetest ja kitsepiimajuustuga.
Kevad on käes, päike käib järjest kõrgemalt ja soojendab mõnusalt. Kätte on jõudnud selline aeg aastas, mil hing ihkab tahedamate ja tummisemate roogade asemel järjest kergemaid ja lihtsamalt valmivaid toite.
Kevadine munapuder on hoopis uues võtmes. Seda on lihtne valmistada ja see sobib nii hommikusöögiks kui ka kergeks õhtueineks. Kui munapudrus kasutada vähese rasvasisaldusega kitsepiimajuustu, saab pudrust ideaalse «suveks vormi» roa.
Kevadine munapuder juustuga