Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Kuressaare haigla pakub ruume kinole, kunstigaleriile või parklale

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Merike Tamm
Copy
Foto: Peeter Langovits

Kuressaare haigla otsib ideid, mida hakata peale endise tsiviilkaitse laoga ning tühjalt seisva saaliga, mille remontimiseks ja kasutusse võtmiseks haiglal endal pole raha ega ka vajadust.

Võib-olla on inimestel selliseid toredaid ideesähvatusi või kellelgi kohe konkreetne plaan, mida sinna võiks teha, pakkus haigla juht Viktor Sarapuu ajalehes Oma Saar.

«Ega saal suuri investeeringuid vajakski, seal on olemas kaldpinnaga põrand, mida saaks edukalt kasutada näiteks kino näitamiseks,» rääkis Sarapuu.

Haigla koosolekuruum jäi tühjana seisma pärast seda, kui valmis uus polikliinikus koos uue saaliga, kunagise tsiviilkaitse lao ruumid olid aga kunagi pooleli jäänud kirurgia- ja sünnituskirurgia osakonna ruumid.

«Ehk võiks siia keldrimätta otsa ehitada kergema konstruktsiooniga kunstigalerii või keldri asemele parkla,» arutles Sarapuu.

Märksõnad

Tagasi üles