Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
6662387

Teedele seatud tõkked takistavad päästjate tööd

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Berit-Helena Lamp
Copy
Tulekahju Vääna-Jõesuus.
Tulekahju Vääna-Jõesuus. Foto: Martin Ilustrumm/Reporter.ee

Vääna-Jõesuus sai täna öösel eramut kustutades vigastada päästja, kes kukkus pimeduses lahtisesse kanalisatsioonikraavi, päästeameti kinnitusel takistavad nende tööd sageli ka näiteks erateedele seatud tõkkepuud ja raudkonstruktsioonid.

Päästeameti Põhja regiooni vastutav korrapidaja Tiit Umbsaar ütles, et päästja andis korraldusi paakautole ning ei märganud pimeduses kraavi. Kiirabi viis päästja haiglasse, kust ta pääses kodusele ravile, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Inimesed oma privaatsusesoovis panevad teed kinni, kuid ei mõtle sellele, et abi nendeni jääb veidi hiljemaks. Kuidagi me ligi ikka pääseme, kuid see on ajaline faktor, mis tekitab probleeme,» nentis Umbsaar ja lisas, et väärtuslikke minuteid võib kaotsi minna ka halvasti pargitud auto tõttu, millest päästemasinad lihtsalt mööda ei mahu.

Märksõnad

Tagasi üles