Sadama turu perenaine Liina Karron kutsub homseks karaskist suupisteid valmistama.
Tellijale
Pidupäevakarask
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadama turg sai äsja aasta vanemaks ja tähistab seda täna eesti kommetele kohaselt rohke söögi ja joogiga. Karask ei mõju küll teab mis piduroana, kuid suupistelaual võiks sellega asendada nii mõnegi tikuvõileiva aluse leiva- või saiatüki.
Selleks tasub tavapärane kohev karask küpsetada laiemal ahjuplaadil. Ja kui tavaliselt maitseb karask kõige paremini ahjukuumalt killukese taluvõiga, siis suupistete tarvis tasub see enne maha jahutada, sel juhul õnnestub ruudukesteks lõikamine paremini.
Odrajahukarask riivpeedi ja köömnetega