/nginx/o/2013/02/08/1560202t1h0a79.jpg)
Kodurestorani MerMer perenaine Merrit Kiho tegi vürtsikat kalasuppi, mis sai nimeks «Tuldpurskav lõhe».
Kodurestorani MerMer perenaine Merrit Kiho tegi vürtsikat kalasuppi, mis sai nimeks «Tuldpurskav lõhe».
Tegelikult ei ole ma väga suur supisööja. Tean küll, et selline ülestunnistus ei kõla kõige tervislikumalt. Et ennast ja suppi teineteisele lähendada ja mingigi uusaastalubadus teoks teha, üritan sel aastal vähemalt korra kuus supipäeva teha.
Praegu olen omadega graafikus: jaanuaris idamaine kanasupp, veebruaris vürtsine kalasupp.
Viimane sai hoiatava nime «Tuldpurskav lõhe», ja nagu retseptis öeldud, võib vürtse vähemaks võtta.
«Tuldpurskav lõhe»