Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Krehvtine supp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Merrit Kiho

Kodurestorani MerMer perenaine Merrit Kiho tegi vürtsikat kalasuppi, mis sai nimeks «Tuldpurskav lõhe».

Tegelikult ei ole ma väga suur supisööja. Tean küll, et selline ülestunnistus ei kõla kõige tervislikumalt. Et ennast ja suppi teineteisele lähendada ja mingigi uusaastalubadus teoks teha, üritan sel aastal vähemalt korra kuus supipäeva teha.

Praegu olen omadega graafikus: jaanuaris idamaine kanasupp, veebruaris vürtsine kalasupp.
Viimane sai hoiatava nime «Tuldpurskav lõhe», ja nagu retseptis öeldud, võib vürtse vähemaks võtta.

«Tuldpurskav lõhe»

•    2 sibulat, poolitatud ja viilutatud

Tagasi üles