Päevatoimetaja:
Anu Viita-Neuhaus

Tbilisi restoran vahetas asukohta

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tbilisi restorani omanik Vajo Kautlenbach näitab gruusia rahvariideid, mis hakkavad söögikohta kaunistama ka uues kohas.
Tbilisi restorani omanik Vajo Kautlenbach näitab gruusia rahvariideid, mis hakkavad söögikohta kaunistama ka uues kohas. Foto: Sille Annuk

Kesklinna kaubahalli uuendamise tõttu pidi omale uued ruumid leidma ka gruusia restoran Tbilisi. Mägede rahva vürtsikaid roogi pakutakse nüüd Elioni majas Laial tänaval, endise ilusalongi ruumides.

Kaubahallis jõudis Tbilisi restoran tegutseda kolm aastat. Restorani omaniku Vajo Kautlenbachi sõnul oli neil välja kujunenud kindel klientuur ning sööjatest puudust ei olnud. «Meil käisid inimesed, kes hindavad kvaliteeti, aga kes otsib 1.20 euro eest suppi, see meie juurde ei tulnud,» lausus ta.

Kuigi uus asukoht jääb kesklinnast veidi eemale, pole see restoranipidaja sõnul probleem. Esiteks on uues kohas ruumi rohkem: kaubahallis oli söögikoha käsutuses umbes 100 ruutmeetrit, nüüd aga 130.

Tagasi üles