Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
+372 5916 2730

Pagarid ja kondiitrid kolivad kokku

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Rõngu Pagari uue tootmishoone platsil käis eile hommikupoolikul töö täie hooga. Uute seadmetega 500 ruutmeetri suurune hoone valmib jaanipäevaks.
Rõngu Pagari uue tootmishoone platsil käis eile hommikupoolikul töö täie hooga. Uute seadmetega 500 ruutmeetri suurune hoone valmib jaanipäevaks. Foto: Sille Annuk

Siin ei ole veel suurt midagi näidata, muheles Rõngus leiba-saia ning kondiitri- ja kulinaartooteid valmistava Rõngu Pagari OÜ juht Jaanus Peri ettevõtte kaupluse taha tekkinud ehitustandril. Jaanipäeval on pilt hoopis teine.

«Siia tuleb uus tootmishoone, saame oma tootmise lõpuks ühe katuse alla,» selgitas Jaanus Peri üle kopamürina. Rõngu Pagari kümmekond töötajat tegutsevad praegu Rõngu alevikus mitmes kohas. Näiteks pagarid küpsetavad leiba-saia tootmishoone naabruses rendipinnal ja kondiitrid töötavad poest kiviviske kaugusele jäävas vallamajas.

Uut, ligi 500-ruutmeetrist maja on hädasti vaja: ühelt poolt läheb ettevõtte kaup järjest paremini ning teisalt tahab firma juht pakkuda töötajatele paremaid ja mugavamaid tingimusi.

Märksõnad

Tagasi üles