Eesti tootjad suudavad põhitoiduainetest varustada meie elanikke piisavalt piima, liha, teravilja ja kartuliga, ent paremaks toidujulgeolekuks tuleb meil suurendada köögiviljakasvatust.
Tellijale
Toidujulgeolekuks peab Eesti rohkem köögivilja kasvatama
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kaitsetööstuse Liit ja põllumajandus-kaubanduskoda allkirjastasid eile koostööprojekti Eesti rahva toidujulgeoleku tagamiseks. «Toidujulgeoleku eesmärk on, et igas riigis peaks rahvas olema igal ajal tagatud toiduga, olgu selleks siis rahu-, kriisi- või sõjaaeg,» ütles Eesti Kaitsetööstuse Liidu tegevjuht Andres Parve.