Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/11/07/824712t1he697.jpg)
Eesti tootjad suudavad põhitoiduainetest varustada meie elanikke piisavalt piima, liha, teravilja ja kartuliga, ent paremaks toidujulgeolekuks tuleb meil suurendada köögiviljakasvatust.
Eesti Kaitsetööstuse Liit ja põllumajandus-kaubanduskoda allkirjastasid eile koostööprojekti Eesti rahva toidujulgeoleku tagamiseks. «Toidujulgeoleku eesmärk on, et igas riigis peaks rahvas olema igal ajal tagatud toiduga, olgu selleks siis rahu-, kriisi- või sõjaaeg,» ütles Eesti Kaitsetööstuse Liidu tegevjuht Andres Parve.