Päevatoimetaja:
Anu Viita-Neuhaus

Remedia juhi tappis alkohol

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Selline maksumärk peab olema igal alkoholipudelil.
Selline maksumärk peab olema igal alkoholipudelil. Foto: Raigo Pajula

Ekspertiis leidis eelmisel nädalal ootamatult surnud alkoholifirma Remedia juhatuse liikme Margo Rumaski (36) surnukehast alkoholi.

6. aprilli hommikul kodus surnud Rumaski organismist leitud alkoholikogus ei olnud väidetavalt suur, ent mehele võis saatuslikuks saada tema organismi paigaldatud ampull, mis pidanuks mehe alkoholipruukimisest eemal hoidma.



Põhjus, miks spordimehena tuntud endine tippkriminaalpolitseinik paljudele tuttavatele üllatuseks jooma hakkas ja tema süda töötamast lakkas, peitus ilmselt stressis. Mõni päev enne surma sattus Rumaski juhitud Remedia salaviina müügi kahtluse alla.



Kuigi nüüdseks on riigiprokuratuur teatanud Remedia kahtlustustest vabanemisest, oli ettevõttes müügi eest vastutanud mehel viimasel tööpäeval seoses algatatud uurimisega palju asjaajamist. Sama probleemi lahendamisega pidi ta tegelema ka surmapäeval.


Lisaks Remedia seostamisele salaviinaäriga oli mehel viimasel ajal eriarvamusi elukaaslasega, kes plaanis temast lahku kolida.

Tagasi üles