/nginx/o/2012/10/30/1402560t1ha38f.jpg)
Mismoodi näeb välja eesti rahvustoiduks peetav kaerakile ehk kisla või Kesk-Aasiast pärit ja peamiselt kikerhernestest koosnev roog hummus? Vastus on käeulatuses ehk Eesti Rahva Muuseumis.
Mismoodi näeb välja eesti rahvustoiduks peetav kaerakile ehk kisla või Kesk-Aasiast pärit ja peamiselt kikerhernestest koosnev roog hummus? Vastus on käeulatuses ehk Eesti Rahva Muuseumis.
Toksige interneti otsinguribale www.omalood.erm.ee ning kohe rullub lahti fotoseeria «Pildista, mida sa sööd!». Sealt leiate üles vürtsikilud, keedetud viinamäeteod ja tänavalt ostetud hamburgeri ning nätsu. Kõrvale saate lugeda, kes ja mis puhul on üht või teist toitu söönud, kus pilt on tehtud ning kuidas roog valminud – ammendamatu üksikasjade varaait.