Mismoodi näeb välja eesti rahvustoiduks peetav kaerakile ehk kisla või Kesk-Aasiast pärit ja peamiselt kikerhernestest koosnev roog hummus? Vastus on käeulatuses ehk Eesti Rahva Muuseumis.
Tellijale
Inimesed pildistavad seda, mida söövad
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toksige interneti otsinguribale www.omalood.erm.ee ning kohe rullub lahti fotoseeria «Pildista, mida sa sööd!». Sealt leiate üles vürtsikilud, keedetud viinamäeteod ja tänavalt ostetud hamburgeri ning nätsu. Kõrvale saate lugeda, kes ja mis puhul on üht või teist toitu söönud, kus pilt on tehtud ning kuidas roog valminud – ammendamatu üksikasjade varaait.