Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Maksuamet korjab poodidest Remedia viina

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Elmo Riig / Sakala

Maksu- ja tolliamet korjab võltsitud maksumärkide tõttu alustatud kriminaalmenetlusega poodidest Remedia toodetud viina.

Riigiprokuratuur ning maksu- ja tolliamet menetlevad kriminaalasja, mille raames vahistas Harju maakohus täna 39-aastase Igori, 34-aastase Jevgeni ja 33-aastase Edgari, keda kahtlustakse suures ulatuses võltsitud maksumärkide kasutamises ja käibele laskmises ning kuritegelikku ühendusse kuulumises.

Lisaks vahistatutele on kriminaalasjas kahtlustus esitatud veel kolmele isikule ja juriidilistele isikutele Offex Group ning Baltmodum.

Kriminaalmenetluse raames on otsitud läbi OÜga Offex Group seotud ruumid. Samuti koguti maksu- ja tolliameti töötajate poolt eile ja täna üle Eesti erinevatest kauplustest maksumärkide ehtsuse kontrollimiseks kokku suures koguses OÜ Offex Group ja ASi Remedia poolt toodetud kanget alkoholi.

Täiendav informatsioon kriminaalmenetluse kohta avaldatakse lähipäevil, kui olulised menetlustoimingud on lõpetatud.

Märksõnad

Tagasi üles