Päevatoimetaja:
Uwe Gnadenteich
+372 666 2071

Pane seened lasanjesse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Kadri Kroon

Kui seenekastet ja -salatit on juba tüdimuseni tehtud, proovige nädalavahetuse lõunaks toekat seenelasanjet.
 

Kel tänavune seenesaak kasutust ootamas või leidub kodumetsaski veel seeni, küpsetage vahelduseks seenelasanjet. Mina tegin seda kupatatud pilvikutest, kuid sobivad ka kõik teised söögiseened, samuti poe šampinjonid, portobello ja shiitake seened.

Suurt rolli seenelasanje maitses mängib juustu valik. Mulle meeldib Emmentali tüüpi juustu hapukas magusus ja pähkline maitse. Huvitava lasanje saad ka suitsutatud Gouda või küüslauguga kadakajuustust. Taimetoitlased aga võivad roas peekoni asendada spinatilehtede, paprika või porgandiga.

Retsept

Seenetäidiseks:

Märksõnad

Tagasi üles