Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Reformierakond: poriloopimise kampaanias meie osalema ei hakka

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kadri Ratt
Copy
Keskerakonna uus kampaania keskendub taaskord Reformierakonna materdamisele, kasutades selleks suisa Reformierakonna logo värvikombinatsiooni ja sarnast graafikat.
Keskerakonna uus kampaania keskendub taaskord Reformierakonna materdamisele, kasutades selleks suisa Reformierakonna logo värvikombinatsiooni ja sarnast graafikat. Foto: Keskerakond

Reformierakonna peasekretäri Kristen Michali sõnul on tal kahju vaadata, kuidas Keskerakond konkurentide halvustamiseks raha raiskab.

Esmaspäeval ilmusid Tallinna linnaliinibusside tagakülgedele Keskerakonna reklaamplakatid, kus kasutatakse Reformierakonna halvustamiseks viimase nime, värvikombinatsiooni ja sarnast graafikat.

Keskerakonna aseesimehe Kadri Simsoni sõnul on Keskerakonna kampaania eesmärk juhtida tähelepanu hinnatõusudele, mille mootoriks on nende hinnangul reformierakondliku valitsuse algatatud aktsiisitõusud mootorikütusele, elektrile ning toasoojale.

«Tallinna linnaliini busside tagakülgedel võib näha Reformierakonna «saavutusi» täpselt sellises vormis, nagu nad ise peaksid need ausalt välja ütlema,» märkis Simson.

Kristen Michali sõnul nemad poriloopimise kampaanias osalema ei hakka ning kutsuvad selle asemel erakondi üles sisulisele ja programmilisele arutelule. «Valimiste küsimus pole mitte lendavad porilätakad, vaid kuidas tagada stabiilne majanduskasv,» sõnas Michal.

«Ükskõik, mis selle laimukampaania selgituseks ka kostetakse, selge on üks – see pole seltskond, kes mõtleks Eesti tulevikule, vaid pigem teistele ärapanemisele. Meie ei kavatse nendega kisklemisele ühtegi päeva raisata, vaid teeme tööd,» lisas ta.

Tagasi üles