Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Välisministeeriumi andmetel viibib Iisraelis üle tuhande ja Liibanonis 11 Eesti kodanikku

Copy
Iisrael korraldas kolmapäeva hommikul õhurünnaku Liibanoni pealinnale Beirutile. Pildil pommitabamuse asukoht Beirutis kolmapäeva, 2. oktoobri hommikul.
Iisrael korraldas kolmapäeva hommikul õhurünnaku Liibanoni pealinnale Beirutile. Pildil pommitabamuse asukoht Beirutis kolmapäeva, 2. oktoobri hommikul. Foto: JACK GUEZ/AFP/Scanpix

Välisministeeriumi andmetel viibib Iisraelis praegu ühe tuhande Eesti kodaniku ja Liibanonis 11 Eesti kodanikku. Ministeerium soovitab ilma tungiva vajaduseta nendesse riikidesse mitte reisida.

Rahvastikuregistri andmetel elab Iisraelis 1053 Eesti kodanikku ja viis määratlemata kodakondsusega isikut. Välisministeeriumi ega Eesti suursaatkonna poole Tel Avivis ei ole viimastel päevadel keegi abi saamiseks pöördunud.

Iisraelis viibib välisministeeriumile teadaolevalt üks reisija ka lühikest aega, kes on ise oma reisi portaalis Reisi Targalt registreerinud ja kellega välisministeeriumi konsulaarosakond eile ühendust võttis, uurimaks, kas temaga on kõik korras. Hetkeseisuga ta abi ei vajanud.

Tagasi üles