Piret Pert: minu jaoks peab riietel olema iseloomu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Pert (vasakul) Telliskivi loomelinnakus, kui seal Taani kuninganna sünnipäeva tähistatati ja Taani rõivabrände tutvustati.
Piret Pert (vasakul) Telliskivi loomelinnakus, kui seal Taani kuninganna sünnipäeva tähistatati ja Taani rõivabrände tutvustati. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Presidendi kantselei avalike suhete osakonna juhataja kohusetäitja Piret Pert (28) eelistab rõivastuses šikki naiselikkust – eriti hea, kui see pärineb Eesti moedisainerite käe alt, sai lugeda ajakirjast Pulss Tallinn.

Pert ütleb, et tema jaoks peab riietel olema iseloomu: «Võib-olla just sel põhjusel lasen enamiku oma riideid luua Eesti disaineritel või nikerdan ise – siis on neil hing sees.»

Naise garderoobi tulevadki riided põhiliselt tublidelt kodumaistelt noordisaineritelt. «Kõige rohkem on minu kapis Liisi Eesmaa ja Karolin Kuusiku ehk Tallinn Dollsi kaubamärgi ning Piret Ilvese loomingut,» rääkis Pert.

«Isegi kui ostan välismaise märgitoote, peab nende korporatiivne imago minuga suhestuma. Nende kommunikatsioon minu kui tarbija suunas peab kokku minema minu maailmapildiga,» ütles naine, et igal märgil ja nende kollektsioonidel on oma kindlad sõnumid, mida ta üsna tähelepanelikult jälgib.

Lisaks on Perti sõnul Eestis tekkimas arvestatav hulk vintage'i-poode, kust hea õnne korral leiab huvitavaid asju ning ka välismaal otsib ta just kohalike disainerite ja vintage'i-poodide piirkondi, mitte ei külasta kaubanduskeskusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles