/nginx/o/2011/08/29/725862t1h1dac.jpg)
4 portsu
20 min + 30 min kanale
2 kanarinnafileed
1 punane paprika, grillitud ja kelme eemaldatud (või ¾ dl grillitud paprikat õlis purgist)
1 dl päiksekuivatatud tomateid, õlist nõrutatud ning hakitud
1 dl riivitud parmesani
1 küüslauguküüs, purustatud
¾ dl sidrunimahla (1-2 sidruni jagu)
400 g spagette
100 g fetajuustu
kaunistuseks hakitud peterselli
Kuumutakastrulitäis vett keema ning madalda siis kuumust. Tõsta vette kanafileed ning lase nõrgal tulel 7 minutit keeda. Tõsta pott tulelt ning hoia fieesid 30 minutit kuumas vedelikus (kuni need küpsed). Tõsta lõikelauale ning haki suupärasteks paladeks.
Mikseda köögikombainis küüslauk, päiksekuivatatud tomatid, grillpaprika ning parmesan. Lisa vähehaaval sidrunimahl ning vajadusel pisut tomatite õli. Keeda spagettid pakendil oleva juhise järgi ja nõruta sõelal. Sega punane pesto spagettidega, tõsta portsjonid taldrikule ning kaunista fetakuubikte ning hakitud lehtpeterselliga.
Hüva nõu: kanafileede asemel võid kasutada ka tükeldatud grillitud kana või kanafileesinki.